FOURZE GH300 GAMER HEADSET

600,00 kr
På lager
SKU
FZ-GH300-001
Finansiering med Basisbank ved køb for min. 1000 kr

FOURZE GH300 GAMER HEADSET

Lækker lyd til en vanvittig pris!

Med GH300 fra danske FOURZE får du et afsindigt godt headset til prisen. Headsettet er konstrueret i aluminium, læder og gummi og kvaliteten svarer til et headset, der typisk ville ligge i et noget højere prisleje. Ørekoppen omslutter øret og giver en noise cancelling effekt, så du kan holde fokus på dit aim og ikke lade dig forstyrre af dine omgivelser. Mikrofonen kan nemt kobles fra høretelefonerne, hvis du ikke skal bruge den.

Hvorfor er GH300 et af de bedste billige gamer headset?

Fleksibelt og komfortabelt
GH300 kan justeres så det passer dit hovede og sikrer at du er komfortabel selv efter mange timers spil. Headsettet er konstrueret i aluminium, læder og gummi i høj kvalitet, der giver det en lang levetid. 

Bygningskvalitet der tilsvarer dyrere headsets
Med GH300 får du rigtig meget for pengene. Lydkvaliteten er rigtig god og konstruktionen og materialerne minder om andre headset, der tilhører en højere prisklasse. 

Høj lydkvalitet af dansk producent
FOURZE er en dansk producent, der leverer gamer udstyr i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Kom gerne forbi et SPWN eSport center hvor du selv kan prøve headsettet og opleve komforten og lydkvaliteten. Bestil inden kl. 16 så vil dine FOURZE produkter typisk være leveret næste dag

Specifikationer
Color Sort
Kompatible systemer PC/Mac/PS4/PS5/Xbox One/Smartphone/Tablet
Konnektor Jack 3.5mm
Kabel 1.8m
Følsomhed 95±3dB
Frekvensrespons 20Hz-20000Hz
Egenskaber 5.1
Mikrofon Frekvensrespons 50Hz-10000Hz
GRATIS fragt hvis du køber for mindst 500 kr.
Verdensklasse support
14 dages returret