FOURZE GK130 GAMER TASTATUR (Red Switches)

820,00 kr
På lager
SKU
FZ-GK130-001
Finansiering med Basisbank ved køb for min. 1000 kr

FOURZE GK130 GAMER TASTATUR

Dansk tastatur i meget høj kvalitet

FOURZE har gjort det igen med dette super lækre gamer tastatur. Som ethvert andet godt tastatur i 2021 kommer GK130 med mekaniske switches. I dette tastatur finder du røde OUTEMU switches. De passer perfekt til gaming da de har en lille trykmodstand, et godt klik og en meget hurtig reaktionstid. Dette tastatur er med numpad og egner sig godt til alle typer spil - men også til andet; f.eks. skole- eller kontorarbejde. GK130 kommer i et lækkert minimalitisk dansk design i meget gode materialer, så du er sikret et rigtig godt gamer tastatur som holder i mange år. 

Hvorfor er GK130 et af de bedste gamer keyboards i 2021?

  • Dansk design og kvalitet. Danske Fourze leverer altid høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. GK130 er designet til gaming og er bygget i aluminium.
  • Mekaniske RED switches. Disse switches er helt geniale til gaming da de besidder en god kombination af et godt klik, en let trykmodstand og en meget hurtig reaktionstid.
  • Lyser op i 16,7 millioner forskellige farver. Tastaturet kan indstilles til at lyse op i forskellige farvekombinationer og -bevægelser, så det passer perfekt til din personlighed.

Bestil inden kl. 16 så vil dine FOURZE produkter typisk være leveret næste dag

Specifikationer
Farve Sort
Materiale Aluminium
Switch Mekanisk: OUTEMU Red Switches
Belysning 16,7 mio RGB farver
Grænseflade USB
Numerisk tastatur ✔️
Anti-ghosting ✔️
Kabellængde 2,7 m
Placering og layout Nordisk
GRATIS fragt hvis du køber for mindst 500 kr.
Verdensklasse support
14 dages returret