FOURZE GK140 GAMER TASTATUR (Red Switches)

645,00 kr
På lager
SKU
FZ-GK140-001
Finansiering med Basisbank ved køb for min. 1000 kr

FOURZE GK140 GAMER TASTATUR

Et minimalt og kompakt design med alle de funktioner man forventer af et highlevel gamer keyboard

Enhver seriøs gamer skal have sig en god mus og et godt tastatur. Og ethvert godt gamer tastatur i 2021 skal have mekaniske switches. I dette tastatur finder du røde OUTEMU switches som egner sig rigtig godt til gaming, da de ikke er hårde at trykke ned og har en meget hurtig reaktionstid. Disse switches kan holde til enormt mange klik, og de giver en behagelig 'klik-følelse' så du er 100% i sync med din computer. Da der hverken er numpad eller macro-knapper på dette tastatur egner det sig især godt til skydespil som Counter-Strike og Call of Duty, men det kan bruges til alle typer spil for gamere, der prioriterer plads, enkelthed og mobilitet.

Hvorfor er GK140 et af de bedste tastaturer til gaming i 2021?

  • Kompakt kvalitet. Tastaturet fylder ikke meget på bordet, og så er det bygget i nogle af de allerbedste materialer, bla. sort aluminium.
  • RED mekaniske switches. Disse switches er perfekte til gaming med en god kombination af et godt klik, et let tryk og en lynhurtig reaktionstid.
  • Lyser op i 16,7 millioner forskellige farver. Tastaturet kan indstilles til at lyse op i forskellige farvekombinationer og -bevægelser, så det passer perfekt til din personlighed.

Bestil inden kl. 16 så vil dine FOURZE produkter typisk være leveret næste dag

Specifikationer
Farve Sort
Materiale Aluminium
Switch Mekanisk: OUTEMU Red Switches
Belysning RGB (16,7 mio farver)
Grænseflade USB
Numerisk tastatur
Anti-ghosting ✔️
Kabellængde 2,7 m
Placering og layout Nordisk
GRATIS fragt hvis du køber for mindst 500 kr.
Verdensklasse support
14 dages returret