Hvordan vælger jeg den rigtige gamer stol?

Ønsker du at ende som Klokkeren fra Notre Dame? Hvis nej, så anskaf dig en gamer stol. Det lyder måske lidt brutalt, men det er det også. Du ender måske ikke helt ligesom ham, men en god stol har utrolig stor betydning for din ryg og dens fremtid.  

Hvorfor en gamer stol?

Når du sidder og har dine lange gaming sessions, så er det vigtigt at din krop bliver godt støttet og at du sidder behageligt hele vejen igennem. Derudover er gamer stole også langt mere holdbare end normale stole, hvilket betyder at det bliver en tro følgesvend, som vil være der for dig i lang tid, i medgang og modgang.  

Nu når du er blevet overtalt og forstår vigtigheden af en ordentlig stol, så lad os præsentere dig for hvilke forhold du skal være opmærksom på ved købet af en ny gamer stol. 

Priser og budget 

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at gamer stole kan koste mange penge. Men en højere pris er ikke altid lig med bedre kvalitet, hvor der ses mange gamer stole på markedet, som har god kvalitet og som er budgetvenlige. Det skal dog siges, at jo flere timer du tilbringer siddende, jo bedre kan det betale sig at købe en gamer stol til flere penge. 

Mål og justerbarhed  

Det næste, som du i høj grad skal tage i betragtning ved købet af en ny gamer stol, er din egen størrelse set i forhold til stolens størrelse og mål. Ting, som du skal holde øje med, er blandt andet, hvor meget vægt de er beregnet til at klare, og målene på sædet og ryglænet. Derudover skal der tages højde for justerbarheden, da det ikke er alle gamer stole, som er udstyret med mange justerbare funktioner. Mange producenter anviser den justerbare spændvidde inde i de enkelte mål, så f.eks kan sædehøjden hedde 45-60 cm, hvor det skal forstås som sædet kan justeres indenfor denne ramme. 

Ergonomi og design 

Det sidste punkt at tage med i overvejelserne i forbindelse med købet af en gamer stol er ergonomien og designet på stolen. Der er stor forskel på, om du køber en stol designet som et racersæde, eller en som er designet som en kontorstol. Hvis du køber online, så kan det selvfølgelig være svært at vurdere, hvilken en som passer bedst til dig, hvor vi vil anbefale dig at prøve at læse anmeldelser af de forskellige stole. 

Konklusion 

Ønsker du en fremtid, hvor ryggen ikke giver op i en for tidlig alder, så er gamer stole i høj grad relevante for dig. Disse stole er designet til, at du kan sidde i adskillelige sammenhængende timer uden at gå på kompromis med komfort og velvære.  

Producenterne har sørget for at lave gamer stole til at imødekomme behovet hos så mange gamere som muligt – i forskellige prisklasser, forskellige mål og forskellige designs, så du kan være sikker på at finde noget, som passer til dig.   

 

guidestol1

STADIG I TVIVL?
KOM FORBI ET SPWN ESPORT-CENTER, HVOR DU KAN PRØVE ALLE VORES PRODUKTER PÅ EN GAMER COMPUTER, ELLER RING TIL SUPPORT.

SPWN anbefaler