OMEN Spacer Trådløs Gamer Tastatur (Brown Switches)

2.799,00 kr
På lager
SKU
OMEN Spacer Trådløs Gamer Tastatur (Brown Switches)

OMEN Spacer Trådløst TKL Gamer Tastatur (Brown Switches)

Med OMEN Spacer får du frihed og ydeevne som aldrig før. Tastaturet er trådløst, så du har plads i dit setup og masser af bevægelsesfrihed, til når bølgerne går rigtig højt. Trådløs teknologi er i dag så godt, at du ikke skal være bekymret for, at der er gået på kompromis med ydeevnen. For det er der i DEN GRAD ikke med dette tastatur. 

Hvorfor er OMEN Spacer et af de bedste trådløse tastaturer til gaming?

  • Vildt hurtig og meget pålidelig. OMEN Spacer er utroligt hurtig, og med 100% anti-ghosting og N-key-rollover, så misser du ikke et eneste tastetryk, uanset hvor meget du går amok på tasterne.
  • Cherry MX Brown Mekaniske switches. Disse switches er nogen af de absolutte favoritter indenfor eSport. Og det er af en god grund. Med en reaktionstid på 1ms og en levetid på 100 millioner tastetryk, kan du trygt ligge din lid til dette tastatur.
  • TKL: Ten-Key-Less giver mere plads. Også kendt som "80%". Dette design, som undlader numpadden, giver dig mere råderum i dit setup. -Og så ser det bare CLEAN ud!
  • Tilpas dit udstyr! Håndstøtten er magnetisk og kan tages af og på alt efter hvad du ønsker.
  • Tvivl ikke på trådløs! Med Warp-Wireless teknologi opnår dette tastatur en stabil forbindelse på 2,4Ghz med Zero-Lag teknologi. Du kommer aldrig til at savne dit kabel igen. Men hvis du gør, kan du heldigvis bare plugge det i. 

På grund af den store efterspørgsel tager levering af OMEN-produkter ca. 14 dage

Specifikationer
Farve Sort
Switch Cherry MX Brown
Belysning LED
Grænseflade USB
Numerisk tastatur
Anti-ghosting ✔️
Levetid for knap 100 mio
Placering og layout Nordisk
GRATIS fragt hvis du køber for mindst 500 kr.
Verdensklasse support
14 dages returret