Persondatapolitik

Persondatasikkerhed og Cookies der bruges i forbindelse med et køb hos Spwn, bliver altid behandlet fortroligt og sikkert. Alle indtastede oplysninger i forbindelse med et køb, anvendes kun til behandling af dine ordre. For at du kan indgå aftale med os på www.spwn.dk, har vi brug for følgende oplysninger: 

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos spwn.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.spwn.dk er Michael Mikkelsen (mm@spwn.dk).

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.spwn.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos www.spwn.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til spwn.dk via e-mail: info@spwn.dk.

Når du gennemfører en ordre på spwn.dk, accepterer du at vi sender dig optil flere e-mails i forbindelse med håndtering af din ordre. I processen med bestilling af din varer får du mulighed for at vælge hvorvidt du ønsker at modtage e-mails med tilbud, nye produkter, konkurrencer, events og turneringer.

Ved reklamations-/fortrydelse af din ordre, kommer der altid mere information om den videre proces til at afslutte sagen. Denne information foregår via e-mailkorrespondance.

Klagegang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du henvende dig til os på mail: info@spwn.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Cookies politik

Spwn.dk bruger Cookies til at optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. En Cookie er en tekstfil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En Cookie indeholder kun tekst, det er ikke et program og indeholder ikke virus.

Desuden hjælper Cookies os også med:

  • Huske og holde styr på hvad du har lagt i kurven.
  • Om du har besøgt siden tidligere.
  • Om du er logget ind og hvilket sprog og valuta du gerne vil have vist på hjemmesiden.
  • Forbedre hjemmesiden og sikre fuld udnyttelse af hjemmesidens service
  • Måle trafik og salg på Spwn.dk
  • Målrette annoncering til unikke bruger.

Cookies bruges overordnet som en del af vores service til at vise dig så relevant indhold, som muligt.

Ønsker du ikke at vi bruger Cookies på din computer. Kan du til enhver tid afvise eller slette dine Cookies ved at ændre dine indstillinger i din internet-browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden husker hvilke valg du har foretaget dig.  

For at slette dine Cookies kan du bla. gøre følgende i dine internet Explorer

-> Funktioner -> Internetindstillinger -> Slet Cookies.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra på vores hjemmeside fra Cookiedeklarationen.

 

Dit samtykke gælder følgende domæner:

Spwn.dk

spawnesport.dk

spawnlounge.dk

spawnlounge.com

spawn-esport.dk

spawnesport.dk

spawn-esport.com 

esport.spwn.dk

gear.spwn.dk