Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.spwn.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. Har modtaget din vare.
  2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis,
  3. Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.


Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til SPWN via mail til gear@spwn.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde, ved blot at nægte modtagelse, af varen uden samtidig at give os tydelig og klar besked om dette. 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens forsendelse.

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet på din tilbagebetaling.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger fra pågældende ordre, modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.

HUSK! Hvis du ved køb af varen har opnået fri fragt og du ved returnering af varen kommer under fri fragt grænsen, så vil vi fratrække fragt beløbet (kr. 49,00) når vi refundere pengene til dig.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Spawn eSport Holding ApS

Att: SPWN – Fortrydelsesret
Krøyer Kielbergs Vej 3, 4. th,
8660 Skanderborg


Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

 

 

Reklamation og garanti  
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. 

Når du handler på www.spwn.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejl eller manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. 


Varen skal sendes til: 


Spawn eSport Holding ApS

 

Att: SPWN - Reklamation
Krøyer Kielbergs Vej 3, 4. th,
8660 Skanderborg


Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Det er et krav, og det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.
 

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

 

SPWN forbeholder sig retten til at udbedre den fejl eller mangel der måtte være på produktet, ombytte varen, give pengene tilbage eller et afslag på den oprindelige købspris. Det vurderes individuelt efter den enkelte sag. 

Er varen ikke omfattet reklamations- eller garantisag og det vurderes at fejlen er selvforskyldt. Vil kunden blive pålagt fragtomkostninger og 700kr pr. påbegyndt tekniker time for udbedring af denne fejl. Dette er også gældende for produkter der modtages, hvor varen ikke er fejlbehæftet. 

 

Tilbagebetalinger for varen sker indenfor 14 bankdage. 

 

Skulle du ved modtagelse kunne bekræfte, der er en tydelig fragtskade på emballagen, skal dette dokumenteres skriftligt og med et billede af skaden til info@spwn.dk, indenfor 24 timer fra modtagelsen. Det er med til at lette bevisbyrden for at skaden er sket under transporten. Bliver fragtskaden meldt for sent, risikere man at reklamationen frafalder og du er selv ansvarlig for udbedring heraf. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.