First Person Shooter

Uanset om du spiller Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), Overwatch, Call of Duty, DOOM, eller Battlefield, så er der nogle helt særlige ting, du skal være opmærksom på, når du kigger efter gamer grej. Som altid er der forskellige præferencer, og det meste udstyr vil fungere fint for mange - især begyndere og let-øvede. Alligevel er der nogle faktorer som vi synes du bør overveje, når du kigger efter det bedste gamer udstyr til FPS spil. 

I modsætningen til spil som World og Warcraft, eller DOTA - så har du sjældent et behov for ekstra taster, når du spiller FPS. Nogen foretrækker at have et par ekstra knapper på musen til granater, men generelt bør man prioritere det kompakte og enkle, både når det kommer til mus og tastatur, så man undgår misclicks eller et forstyrrende setup.

Aim is king i FPS, derfor anbefaler vi en optisk mus. En mus med laser vil kunne give små rystelser, der forstyrrer dit aim. Mange gamere foretrækker også en mus med lav vægt, da man kan spille lang tid uden at få ondt i armen. Alle mus her på listen er med optisk sensor og lav vægt.

Mere end i nogen andre spil-genrer, er reaktionstid alt afgørende. Derfor bør du prioritere at anskaffe en skærm med en hurtig responstid og opdateringsfrekvens. Har du en langsommere skærm, kan det faktisk godt ske, at dine fjender ser dig en anelse før, du ser dem. Til FPS bør man have en skærm med mindst 144Hz, og gerne 240Hz.

Med god lyd kan du lokalisere dine fjender, før de overhovedet er i din synsvinkel. Derfor er det meget afgørende at have et godt headset. Du bør være opmærksom på, at headsettet er komfortabelt, så man kan bruge det i lang tid ad gangen uden gener, og så bør du have en god mikrofon, så kommunikationen glider uforstyrret på dit hold.

Når du svinger musen rundt, er der især to accessories som kan forbedre dit game. Den ene er et Mouse Bungee, der holder styr på dit musekabel, så du hverken kører ind i det eller trækker det rundt. Det andet er en god musemåtte. Med et godt fundament er du sikret nøjagtige og hurtige flicks med musen.

Herunder finder du det bedste gamer udstyr til FPS gaming

Filter
Placering
Produkt navn
Pris
Color
Faldende rækkefølge
Se som Gitter Liste
12 enhed
12
24
36
 1. FOURZE GH500 GAMER HEADSET
  Fra 850,00 kr
 2. FOURZE GM800 GAMER MUS
  SPAR 226,00 KR.
  FOURZE GM800 GAMER MUS
  Fra 399,00 kr
 3. HP OMEN Reactor Mouse
  SPWN SETUPS
Filter
Placering
Produkt navn
Pris
Color
Faldende rækkefølge
Se som Gitter Liste
12 enhed
12
24
36