MMO / RTS

Når du spiller MMO (Massive Multiplayer Online) eller RTS (Real Time Strategy) har du som regel et stort arsenal af abilities, spells eller units, som du skal holde styr på. Derfor foretrækker mange at have lidt ekstra knapper på både mus og tastatur. Samtidig er det også genrer, som stiller store krav til komfort, da man ofte spiller mange timer i streg. Her kommer gode råd til dig der spiller World of Warcraft, Runescape, Starcraft 2, Warcraft 3 eller nogle af de mange andre spil i genrene. 

Med makrotaster på dit tastatur har du alle dine spells lige ved hånden. Makrotaster kan indstilles til mange forskellige funktioner, så du kan understøtte lige netop din spillestil. Mange foretrækker også at have nogle ekstra knapper på sin mus, så man kan kontrollere slagmarken med begge hænder.

I disse genrer, især MMO, er der en tendens til, at man godt kan komme til at sidde og spille i rigtig mange timer. Derfor er det afgørende at man sidder godt i en god stol, at man minimere risikoen for museskader med en ergonomisk mus, og at headsettet sidder behageligt.

Som med alle andre typer spil anbefaler vi at man anskaffer sig en skærm med mindst 144Hz. Spiller du på højt niveau bør du kraftigt overveje at gå op til 240Hz, da det giver en meget bedre mulighed for at reagere hurtigt. Desuden giver det bare et mere flydende og meget mere behageligt billede. 

Hvis du ikke allerede har et tastatur med mekaniske switches, så er det tid til at få lavet en udskiftning. Tasterne giver feedback både i følelse og lyd, så du aldrig længere er i tvivl om hvilke taster du faktisk har trykket på. Du vil mærke en stor forskel både i din reaktionstid og din præcision, hvis du aldrig før har spillet med mekanisk tastatur. 

Til de lange hede nætter i Azeroth eller verdensrummet foreslår vi et OMEN Mindframe headset. Headsettet har nemlig nedkølingsteknologi i ørekopperne, der holder dit hovedet nedkølet under lange og intense spilsessions.

Herunder finder du det bedste udstyr til MMO og RTS gaming

Filter
Placering
Produkt navn
Pris
Color
Faldende rækkefølge
Se som Gitter Liste
Enhed 1-12 of 19
12
24
36
Side
  1. Cougar Minos XT Gamer Mus
    Fra 199,00 kr
  2. OMEN CITADEL GAMERSTOL
    SPWN SETUPS
Filter
Placering
Produkt navn
Pris
Color
Faldende rækkefølge
Se som Gitter Liste
Enhed 1-12 of 19
12
24
36
Side