MOBA

Når du spiller MOBA (Multiplayer Online Battle Arena), er der nogle helt særlige krav til det udstyr du bruger. Uanset om du spiller DOTA2, League of Legends, Smite eller Heroes of the Storm så anbefaler vi at du følger disse råd: 

Du må ikke undervurdere komforten i dit udstyr! Sørg for at du har en god stol, en let mus som passer godt til dit greb og et headset, der sidder godt på dit hoved. Hvis du er i tvivl, så kom forbi et SPWN Center, hvor du kan prøve at spille med alt det forskellige udstyr vi har til salg.

De fleste MOBA-spil er ret komplicerede og involverer mange forskellige spells og items. Derfor foretrækker mange MOBA-spillere at have både makro-taster på tastaturet, til venstre for dine WASD-taster, og ekstra knapper på musen. På den måde har du bedre styr på dit store arsenal af muligheder.

Vi anbefaler at du anskaffer en god og stor musemåtte og en Mouse Bungee, der holder styr på din mus og det irriterende kabel. Vil du tage dit setup til et nyt niveau, så bør du anskaffe dit en headset-holder med trådøs lader til din telefon

Til MOBA spil anbefaler vi også en skærm med mindst 144 Hz. Går du meget op i dit udstyr, eller spiller du på lidt højere niveau så bør man overveje en monitor med 240Hz. Når man taler om Hz ifht. skærme, så handler det om hvor hurtigt billedet på skærmen opdaterer. 

Som med alle andre typer spil anbefaler vi, at man anskaffer sig et tastatur med mekaniske switches. Det gør en enormt stor forskel, da spillet kommer til at føle langt mere responsivt. Klikket i tasterne gør også, at du ikke er i tvivl om hvilke taster du har fået trykket på - på den måde undgår du misclicks.

Her finder du det bedste udstyr til DOTA 2, League of Legends og Heroes of the Storm

Filter
Placering
Produkt navn
Pris
Color
Faldende rækkefølge
Se som Gitter Liste
Enhed 1-12 of 16
12
24
36
Side
  1. Cougar Minos XT Gamer Mus
    Fra 199,00 kr
Filter
Placering
Produkt navn
Pris
Color
Faldende rækkefølge
Se som Gitter Liste
Enhed 1-12 of 16
12
24
36
Side