Z1 SPWN EXCELLENT Gaming PC G5 - i5 9600K, 16GB, RTX 2060 Super

11.300,00 kr
På lager
SKU
Z1SPWN

Z1 fra SPWN er en kraftfuld Work Station udelukkende bygget til gaming med nogle af de bedste komponenter på markedet. En ”mean gaming machine” for hard core gamers, der går efter høj FPS og lav ping. Nu er det ikke længere dit gear, der begrænser dig

Z1 SPWN EXCELLENT
(BRUGT, DOG KUN 25-30 timer)

Z1 fra SPWN er en kraftfuld Work Station udelukkende bygget til gaming med nogle af de bedste komponenter på markedet. En ”mean gaming machine” for hard core gamers, der går efter høj FPS og lav ping. Nu er det ikke længere dit gear, der begrænser dig. Dine personlige skills kommer med Z1 SPWN EXCELLENT til sin fulde ret. Dette er løsningen for dig, der mener noget seriøst med din gaming.

Denne stationære Z1 Tower G5 gaming computer fra Omen har nogle kraftfulde specifikationer, herunder next-gen NVIDIA grafik, Intel® processor og 16 GB hurtige RAM. Alt dette i et stilfuldt kabinet med et minimalistisk design og solid ydelse i én pakke.

9. gen. Core i5
Med kraften fra 9. generation af Intel Core processorer i5-9600k 6 core kan du køre adskillige processer og programmer samtidigt uden at løbe ind i forsinkelser. Med arkitekturforbedringerne er strømforbruget lavere end med tidligere generationer, selv når du booster til 4,6 GHz. Den følges af 16 GB DDR4 RAM, så du kan skifte flydende mellem flere programmer.

Grafik
NVIDIA® GeForce® RTX 2060 SUPER™ er drevet af NVIDIA Turing™-arkitekturen og har en ekstremt hurtig GPU med flere kerner og hurtigere hastigheder, der slipper din kreative produktivitet og gamer-dominans løs. Det er tid til at geare op og få superkræfter.

NVIDIA Turing – verdens mest avancerede GPU-arkitektur – forener næste generations shaders med raytracing i realtid og helt nye AI-funktioner. Denne nye hybride grafikfunktion repræsenterer det største generationsspring nogensinde inden for gaming-GPU'er og leverer op til 6 gange højere ydeevne end tidligere NVIDIA Pascal™-GPU'er fra 10-serien.


Lagring
Med den hurtige 256 GB SSD lagring er boot- og load-tider hurtige, så du kan bruge mere tid på at game og mindre tid på at vente. Harddisken har god plads til større mængder spildata.

HDMI
HDMI v2.0 outputtet på grafikkortet kan forbindes til et HD TV eller en projektor for at vise billeder i op til 4K UHD opløsning på en stor skærm.

DisplayPort
DisplayPort 1.4 tilbyder skærmopløsning i op til 4K, så du kan forbinde din computer til enhver skærmenhed og være sikker på at den fungerer fejlfrit til både gaming og medier.

Forbindelser
- 4 x DisplayPort v1.4 connectors til videooutput i op til 4K UHD opløsning
- 1 x HDMI 2.0 output

- 1 x USB-C 2.0 output I front og bag

- 6 x USB i bag + 4 USB i front
- Lynhurtigt dual band wi-fi-ax, Gigabit LAN port
- 3,5 mm output til høretelefoner (for+bag)
- 3,5 mm mikrofoninput (for+bag)

Andre funktioner
- 500 W strømforsyning
- Windows 10 Home 64-bit

2 års garanti

Specifikationer
Processor 9. generation Intel Core processorer i5-9600k 6 core
Grafikkort NVIDIA® GeForce® RTX 2060 SUPER™
Hukommelse 16 GB DDR4 RAM
Harddisk 256 GB SSD
Porte HDMI v.2, Displayport 1.4, 2x USB-C 2.0 (1 front, 1 bag), 10x USB (6 bag, 4 front), Dual Band Gigabit LAN, 2x 3.5 minijack output, 2x 3.5 minijack input
Diverse Windows 10 Home 64-bit, 500 W strømforsyning
GRATIS fragt hvis du køber for mindst 500 kr.
Verdensklasse support
14 dages returret
SPWN SETUPS